#Miscellaneous
Target:
Politics, football clubs, government
Region:
Netherlands
Website:
www.stopscheldenmetkanker.nl

Het is de afgelopen tijd schering en inslag, als het gaat om het gebruik van het vreselijke woord kanker in onze maatschappij. Jongeren gebruiken het te pas en te onpas, zonder zich te beseffen hoeveel mensen ze daarmee kwetsen. Het is gewoon dagelijks taalgebruik geworden. Dit kan niet, mag niet, en zal niet gebeuren.
Het moet echt stoppen !!

Beste mensen,
De waanzin moet over zijn!

Steeds vaker horen we helaas overal om ons heen, op straat, op school, op het werk, in de voetbalstadions, dat te pas en te onpas het weerzinwekkende woord Kanker word gebruikt in scheldpartijen, spreekkoren en zelfs in het alledaagse taalgebruik.

Dit moet onmiddelijk stoppen !!
Het is een vreselijke, slopende en allesverwoestende ziekte, die je niemand mag, wil en kan toewensen. Teveel mensen worden hier onnodig mee gekwetst en dat moet ophouden.

Ik wil jullie daarom ook vragen om deze petitie te tekenen en door te sturen naar anderen. Alle petities zullen worden aangeboden aan allerlei instanties, zoals schoolbesturen, politieke partijen, voetbalclubs, enzovoorts.

Hoe meer mensen zich bewust worden...hoe beter...

WIJ WILLEN DAT HET STOPT !!

GoPetition respects your privacy.

The Stop schelden met kanker ! petition to Politics, football clubs, government was written by Hermen van Laar and is in the category Miscellaneous at GoPetition.