#Patriotism
Taget:
Volim Hrvatsku - Ne u EU
Region:
GLOBAL

General Ante Gotovina je osuđen po devet točaka kao sudionik "udruženog zločinačkog pothvata" na jedinstvenu kaznu od 24 godine zatvora. Mladen Markač osuđen je iz istih razloga na 18 godina zatvora, s tim da je u obzir uzeto njegovo zdravstveno stanje.

Politicka presuda nije bila presuda samo hrvatskim generalima, već cijelom hrvatskom narodu te našoj djeci i unucima. Ovakvom presudom se kažžnjava cijeli hrvatski narod zbog svoje neunišštive žželje za slobodom!

U slučaju Hrvatske se dešava po prvi puta u svjetskoj povjesti, da se… sudi državi koja je pobjedila u OBRAMBENOM ratu i od agresora i okupatora oslobodila prostore unutar priznate i suverene države.

Hrvatski generali su dobili veće kazne nego generali okupatorske vojske, koja je počinila pokolj na raznim mijestima suverene i priznate hrvatske države ili susjedne BIH. Sjetimo se samo Ovčare i Srebrenice....

I na kraju, pravi je paradoks da nam se sudi u Nizozemskoj, čija je vojska dozvolila pokolj 6000 osoba koji su bili pod njihovom zaštitom i zastitom zastave EU. Sve su to stvari koje se dobro znaju, ali novine ne pišu konkretnije o njima. Najmanje što možemo učiniti protiv toga je potpisati ovu peticiju i pokazati da svojim imenom i prezimenom stojimo iznad nepravde i obmane međunarodne zajednice i njihovih marioneta u hrvatskoj politici, koje će povijest upamtiti kao izdajnike hrvatskog naroda i države!

Zar je moguć zaborav heroja u samo 20 dana? Ne, hrvatski narod ne zaboravlja svoje heroje..

Ovim potpisom zahtijevamo žurno puštanje hrvatskih Generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Oslobodimo one koji su oslobodili nas!

GoPetition respects your privacy.

The Peticija za oslobođenje generala Ante Gotovine i Mladena Markača petition to Volim Hrvatsku - Ne u EU was written by Romano Sole and is in the category Patriotism at GoPetition.