#Culture
Target:
10000
Region:
Albania
Website:
Instagram, Youtube

Ju lutem largoni injorancen dhe aroogancen nga Televizioni!
Te largohet Shqipja nga Perputhen!
Ka nje etike televizive e cila le shume per te deshiruar. Te shkaterron nervat me menyren e te folurit, ku do te hiqet si inteligjente, por vetem di te perserise mbi 7 here te njejten gje. Vetem bertet sepse nuk ka argumenta per te folir dhe komunikuae si nje nneri i pjekur. Nuk e meriton ti kushtohet kohe televizive nje personi qe nuk ka asgje per te percuar, pervecse injorance dhe arrogance.

Te largohet Shqipja nga Perputhen!
Ka nje etike televizive e cila le shume per te deshiruar. Te shkaterron nervat me menyren e te folurit, ku do te hiqet si inteligjente, por vetem di te perserise mbi 7 here te njejten gje. Vetem bertet sepse nuk ka argumenta per te folir dhe komunikuae si nne njeri i pjekur.

GoPetition respects your privacy.

The Te largohet Shqipja nga Perputhen! petition to 10000 was written by Marbela Hoxha and is in the category Culture at GoPetition.

Petition Tags

instagram