#Justice
Target:
Nederland
Region:
Netherlands
Website:
www.xa4a.net

Teken de petitie en steun Doekle terpstra's oproep tegen de verWildering van nederland. Waarbij verWildering de uitdrukking is die staat voor degenen die geen dialoog willen, maar confrontatie, geen nuance, maar populisme, geen oplossing, maar enkel het benoemen van problemen.

Het is tijd om op te staan tegen de verWildering van de samenleving. Het is tijd om een krachtig signaal af te geven aan alle moslims in ons land. Het geluid van Wilders is niet het geluid van Nederland. Extremisme is nooit de juiste weg.

Redelijkheid en tolerantie mogen onder geen enkel beding onder druk komen staan. Dat gebeurt nu wel. Daarom is het tijd voor een breed maatschappelijk gedragen nee tegen de kwade boodschap van Wilders en de zijnen.

Laten we ons opstellen als verschillege mensen die eenheid binnen onze samenleving willen nastreven, waar plaats is voor iedereen en waar mensen zich niet hoeven te generen voor het feit dat ze moslim zijn.

-- Doekle Terpstra

GoPetition respects your privacy.

The Steun Doekle Terpstra's oproep tegen de verWildering petition to Nederland was written by Anonymous and is in the category Justice at GoPetition.