#City & Town Planning
Target:
Stop accidente pod Bragadiru
Region:
Romania

Intersectia dintre Soseaua Alexandriei si DNCB, la capatul podului Bragadiru este un loc extrem de predispus accidentelor rutiere. Familia mea locuim in Cornetu, trecem prin acest loc de sute de ori si, prea des, de-a lungul timpului am fost martorii unor teribile situatii in care oameni au fost raniti, vehicule avariate si chiar vieti pierdute in aceasta intersectie. Poate ultimul dintre exemple este cazul sotului meu, ranit grav pe 09.09.2020, intr-un accident provocat de neacordarea de prioritate, cand lui, care rula pe motocicleta, la viteza de 28km/h i-a fost taiata calea de o duba. Ne asteapta luni de ingrijiri medicale, interventii chirurgicale, schimbarea calitatii vietii noastre, a tuturor din familie si cate altele. Stiu ca nu suntem singurii care ne dorim o solutie in acel loc, un sens giratoriu sau poate "obligatoriu dreapta" pentru cei ce vin de pe DNCB. Pe aceasta cale va invit sa va alaturati acestei initiative, prin semnarea petitiei. Poate asa, administratia orasului va acorda atentia cuvenita acestei probleme, cu celeritate. Va multumesc!

Solicitam implementarea de urgenta a unei solutii in trafic, pentru eliminarea riscului de accident in Bragadiru, pod, intersectie DNCB cu Sos. Alexandriei.

GoPetition respects your privacy.

The Sens giratoriu Bragadiru pod petition to Stop accidente pod Bragadiru was written by Irina Margarit and is in the category City & Town Planning at GoPetition.