#Culture
Target:
GRADONAČELNIK GRADA SAMOBORA KREŠO BELJAK
Region:
Croatia

Zgrada bivše robne kuće SAMA u Samoboru koja se nalazi u centru Samobora , neposredno uz šetalište uz potok Gradna kupljena za vrijeme mandata prošle gradske uprave s namjenom uređenja Centra za mlade i preseljenja Gradske knjižnice koja bi na ovoj lokaciji mogla biti uređena kao Multimedijalna gradska knjižnica.

U rujnu 2010. bila je predmet natječaja za prodaju gradskih nekretnina, u natječaju u listopadu nije navedena među nekretninama za prodaju, no protiv smo da se proda jer alternativnog sadržaja nema a i stanje na tržištu nekretnina je takvo da se teško može postići realna cijena.

POŠTOVANI GRADOBNAČELNIČE BELJAK,,

Molimo Vas da još jednom preispitate opcije vezane uz namjenu prostora bivše robne kuće SAMA u Samoboru. Lokacija SAME i prostora oko SAME koju su mladi već prepoznali kao idealno mjesto za druženje i sastajanje no sada u totalno neprimjerenim uvjetima bi uređenjem Centra za mlade i dobivanjem Multimedijalne gradske knjižnice oplemenio kulturnu ponudu našeg Grada ali i pokazao brigu Grada Samobora za mlade i kulturu.

Stoga očekujemo od Vas da se javno očitujete o ovom problemu i iznađete najbolje rješenje kojim bi ovaj jedinstveni prostor u Gradu Samoboru ostao u vlasništvu Grada Samobora a na dobrobit unapređenja kulture i brige za mlade.

Unaprijed hvala.

GoPetition respects your privacy.

The PROTIV PRODAJE SAME petition to GRADONAČELNIK GRADA SAMOBORA KREŠO BELJAK was written by Linda Rossini Gajšak and is in the category Culture at GoPetition.