#Politics
Target:
HRVATSKA VLADA - HRVATSKI PREDSJEDNIK - CROATIAN GOVERNMENT - CROATIAN PRESIDENT
Region:
Croatia
Website:
www.hrvatskipravasi.hr

VAZNA OBAVIJEST !

Dražen Keleminec

Nakon što smo saznali da su nas četnici željeli prevariti ( a i neki Hrvati )sa datumom skupa u Srbu, želim upoznati javnost da se od danas vrši veliki pritisak na našu organizaciju odlaska na kontra skup u Srb, dana 28. 07. 2012.( subota ). Pokušava se na sve načine minirati i spriječiti naš dolazak na skup u Srb. Stoga pozivam sve branitelje, domoljube i pravaše, SVI NA SKUP U SRB i pokažimo četnicima da je ovo Hrvatska. Skup u Srbu počinje u 11, 00 sati, dana 28. 07. 2012. ZA HRVATSKU SPREMNI !

Predmet : Otvoreno pismo Miloradu Pupovcu; Tražimo da prekinete rehabilitaciju četništva u Republici Hrvatskoj, četničku pobunu i zločin u Srbu i okolici 27. srpnja 1941. godine. Povijesna istina je da u Srbu bilo samo tri žandara i da nije bilo ustaša. Istina je da su vaši četnici ubijali , palili i protjerivali Hrvate sa njihovih ognjišta. Sjetimo se samo Boričevca, zločina hodočasnika Sv. Ani na njihovu povratku kućama iz Kosova kod Knina i Oštrelja kod Bosanskog Petrovca. Napad na Boričevac je zapovjedio četnik Gojko Polovina. Kako je vidljivo komunisti u Hrvatskoj nisu digli ustanak u Srbu niti su imali svojih posebnih aktivnosti u njemu. Prema tome njihovo prisvajanje ustanka u Hrvatskoj je povijesna laž.

Kao saborski zastupnik u Hrvatskom saboru sramite se što organizirate proslavu i veličanje pljačke, nasilja i ubojstva koje su počinili četnici sa svojim vođom Momčilom Đujićem.

Nismo zaboravili da je 25. srpnja 1990. godine u Srbu održan miting na kojemu je četnik i ratni zločinac Vojislav Šešelj pozvao Srbe na balvan revoluciju, protjerivanje i ubijanje Hrvata te se tako ponovila 1941. godina.

Kao pravaši, branitelji i domoljubi Vas upozoravamo da ako ove godine ne prestanete sa veličanjem četnika, da ćemo znati obraniti istinu kao što smo znali obraniti Hrvatsku od Vaših četnika 1991. godine.

STOP VELIČANJU ČETNIKA !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

PROSVJED U SRBU
Hrvatska braćo, pravaši, branitelji i domoljubi pozivamo Vas da i ove godine dođete na kontra skup u Srbu, dana 27. 07. ( petak ) s početkom od 11, 00 sati i spriječimo veličanje četništva od strane Milorada Pupovca u Hrvatskoj.

Okupljanje, 27. 07. 2012. godine do 10, 00 sati u Bruvnu i u koloni u pratnji policije odlazak u Srb. Pozivamo Vas da ponesete Hrvatske barjake.
Pozivamo sve zainteresirane koji se žele uključiti u organizaciju skupa iz drugih gradova i žele ići u Srb da nam se jave na mail - hrvatskipravasi@gmail.com, fejs Dražen Keleminec ili 099 827 6510.

Polazak autobusa iz Zagreba u 06, 45 sati sa Mažuranićevog trga.
Bog i Hrvati !
ŠALJI DALJE OVU PORUKU !

Dražen Keleminec

http://www.hrvatskipravasi.hr/

AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA

Ilica 31, 10000 Zagreb, Croatia

Mob: 099 827 65 10 E-mail: hrvatskipravasi@gmail.com

http://www.hrvatskipravasi.hr/

DEAR CROATIAN BROTHERS AND SISTERS, PLEASE SIGN THIS PETITION TO SHOW THAT CROATIANS WORLDWIDE ARE AGINST THE PROMOTION OF FASCIST CHETNIKS AND THEIR MOMUNMENTS IN THE REPUBLIC OF CROATIA AND WE WNAT IT STOPPED IMMEDIATELY!!

DRAGA BRACO I SESTRE HRVATI i HRVATICE,potpisite ovu peticiju kako bi pokazao da Hrvati diljem svijeta su PROTIV PROMICANJE fašistickih Cetnika I NJIHOVIH spomenika U REPUBLICI HRVATSKOJ ŽELIMO DA SE ODMAH ZAUSTAVI!

CROATIANS WORLDWIDE ARE AGAINST THE PROMOTION OF FASCIST SERBIAN CHETNIKS IN THE REPUBLIC OF CROATIA !

STOP THIS PRACTICE NOW !!!

HRVATI U SVIJETU SU PROTIV PROMICANJE fašisticke srpskih Cetnika U REPUBLICI HRVATSKOJ! STOP ovu praksu SADA!

The PROSVIJED U SRBU HRVATI U DIJASPORI i U RH petition to HRVATSKA VLADA - HRVATSKI PREDSJEDNIK - CROATIAN GOVERNMENT - CROATIAN PRESIDENT was written by Ivica Fonti and is in the category Politics at GoPetition.