#Health
Target:
Ministarstvo zdravlja BiH
Region:
Bosnia and Herzegovina

Istraživanje koje je proveo prof. Paolo Zamboni vaskularni kirurg, sa Sveučilišta Ferrara u Italiji pokazalo je novo svjetlo na noćnu moru bolesti multiple skleroze(MS-a), desetljećima se vjerovalo da je MS autoimuna bolest, ali prof. Zamboni je dokazao važnu povezanos između MS-a i vaskularnog poremećaja. Testirano je stotine MS bolesnika i kod velike većine se pokazalo da imaju malformacije velikih vena vrata i trupa tj. kako je prof. Zamboni definirao CCSVI(kronično cerebrospinalna venska insuficijencija). Tretiranje CCSVI-a kod MS pacijenata ima izrazito blagotvorno djelovanje na tijek bolesti u smislu zaustavljanja napretka bolesti pa čak i na poboljšanje općeg stanja oboljelog.

Pomozimo jedni drugima da ovo veliko otkriće zaživi i na našim klinikama, te da žive normalnim životima. se Teorija prof. Zambonija ima potencijal trajno poboljšati život oboljelih od MS-a, a možda i izliječiti.

Mi potpisnici peticije zahtijevamo od Vlade Bosne i H ercegovine, Ministarstva zdravlja,sva tri predsjednika i Saveza Društva Multiple Skleroze Bosne i Hercegovine da potaknu pokretanje istrazivanja sa ciljem utvrđivanja prisutnosti CCSVI-a kao i odgovarajuće tretmane kako bi se CCSVI uklonio kod svih oboljelih osoba sa MS-om bez odgađanja.

GoPetition respects your privacy.

The Podržite CCSVI istraživanje u Bosni i Hercegovini petition to Ministarstvo zdravlja BiH was written by igor sogovic and is in the category Health at GoPetition.