#Children's Rights
Target:
Verenigde Naties
Region:
Belgium
Website:
apps.facebook.com

Petitie om duizenden websites te blokkeren in Europa !!, die de goede zeden van minderjarigen overtreden. (kindermisbruik-exploitatie-handel en uitbuiting):

Op Woensdag 29 April 2009, brachten gerecht en politie een artikel uit, die vermelde dat men actief werkt aan een zwarte lijst van internationale websites waarvan de inhoud de zeden schend, meerbepaald kinderporno, misbruik, exploitaie en de handel in kinderen. Wij hadden dit op Europees vlak willen doorgetrokken zien. Wat in eertse instatie een zeer goed initiatief blijkt, zal jaren aanslepen om op europees vlak effect te hebben. Die tijd hebben kinderen niet !!

Wij, de ondergetekenden, vragen de uitbreiding van het Belgische gerechtelijk initiatief m.b.t. DE "zwarte lijst" van websites op het internet, op Europees niveau door te trekken. zodat deze ook de lidstaten van de Europese unie aandoet, en ondermeer de Tsjechiese regering doet ingrijpen, voor de grote grove mensenrechten schendennis als het over hun eigen kinderen gaat. Kinderen in Europa hebben geen tijd om jaren te wachten op de invoering daarvan. Er wordt trouwens enkel werk van gemaakt op Belgisch niveau, en zelfs dan nog, zal het jaren duren voor het grote effect ervan duidelijk word.

Dit gerechtelijk initiatief is één van de effectiefste tot op heden, die dergelijke internet praktijken serieus zullen doen afnemen. Our kids are the future, don't abuse them.

The Petitie om duizenden websites te blokkeren in Europa !!, die de goede zeden van minderjarigen overtreden petition to Verenigde Naties was written by Gerry Laga and is in the category Children's Rights at GoPetition.