#Television
Target:
Udruga "Volim Hrvatsku"
Region:
Croatia
Website:
www.volim-hrvatsku.hr

U ponedjeljak, 27.12.2010., HRT je emitirao posljednju emisiju "Poslovnog kluba", nakon punih 19 godina prikazivanja. Odlukom programskog vodstva HRT-a, ta legendarna tjedna emisija je ukinuta. I to - bez ikakvog objašnjenja!

To je jedna od vrlo rijetkih emisija na HTV-u koja je bila sistematična, stručna, inteligentna i kritična, prvenstveno zbog izvrsnih komentara Ðure Tomljenovića, na početku svake emisije.

Onima koji su je pratili, poznato je da su se komentari g. Tomljenovića uvijek obrušavali na posvemašnju glupost, korumpiranost, neznanje i nesposobnost raznih vlada i ljudi koji su vodili ovu zemlju.

Udruga "Volim Hrvatsku" pokreće ovu peticiju, s ciljem da se prikupi što više potpisa podrške, koji će na kraju biti proslijeđeni programskom vijeću HRT-a i Hrvatskom državnom saboru, sa zahtjevom da se ova popularna emisija vrati brojnim gledateljima koji su je rado pratili.

Molimo Vas da svojim potpisom podržite peticiju za povratak emisije "Poslovni klub", voditelja Đure Tomljenovića. Ukidanje ove emisije od strane programskog vijeća HRT-a je direktan udarac hrvatskoj demokraciji i slobodi medija, a sve na štetu nas pretplatnika televizije koja sa sve manje pokrića nosi ime "javna televizija"....

The Peticija za povratak emisije "Poslovni klub" petition to Udruga "Volim Hrvatsku" was written by Romano Sole and is in the category Television at GoPetition.