#Politics
Target:
gemeentebesturen,politie,wielerorganisatoren
Region:
Belgium

De wielersport is mooi, maar kan ook minder vriendelijk zijn.

Vooral de kleine wedstrijden daar gaat het nogal eens (veel) fout;vooral in de communicatie.De aanwezigheid van de pilootwagen en VOORAL DE PLAATS VOOR de wedstrijd,baart heel dikwijls zorgen(die ook te weinig de gereglementeerde driehoeken voeren). Samen met het her en plaatsen van dranghekkens zorgt voor stress toestanden op de (vooral) kruispunten. Het te kort voor de renners rijden (pilootwagen,motoren); zorgt voor files net voor de wedstrijd met moeilijke afwikkeling op de kruispunten.

het kan niet dat een namiddag met roepen en tieren wordt gevuld. (het bezoeken van 550 wedstrijden de laatste jaren-ingericht door 70 inrichters veelal in B-limburg geeft deze vaststelling-terwijl het ook anders kan.)

Wielersportorganisatoren dienen zich aan de wegcode te houden om goede communicatie met de burger! Via deze petitie willen we stress op kruispunten voorkomen;door correcte invulling van pilootwagen en situaties kruispunten. klik en lees het ganse pleidooi. Wens je ook dat dat deze sport blijft bestaan, maar in een aangename beweging, teken deze petitie dan.

OMDAT je als burger recht hebt; een passage op het parcours van een gaande wedstrijd te maken. wanneer de voorsprong van de pilootwagen wettelijk wordt ingevuld (minimum300m) en de kruispunten geen blokkeersituaties kennen;kan het verkeer vlot afwikkelen. geen opstroppingen,geen geroep en getier en één aangename job voor de seingevers. Deze petitie moet de gemeentebesturen en politie in beweging zetten; pleidooi ,duiding en daar waar nodig de juiste maatregelen te nemen; dit naar de organisatoren toe.

Teken en wij danken u.

GoPetition respects your privacy.

The Geef de wielersport toekomst door de juiste wegcode!!!! petition to gemeentebesturen,politie,wielerorganisatoren was written by koersmenneke and is in the category Politics at GoPetition.