#Media Issues
Target:
Albania
Region:
GLOBAL
Website:
www.eurovision.al

Është koha për t’a kthyer festivalin e këngës në RTSH, në evenimentin më popullor në Shqipëri, ashtu siç ishte vite më parë. Një nga elementet kryesore të tij, është edhe moderimi. Me gjithë respektin që kemi, për drejtuesit e edicioneve të kaluara, tashmë është koha që drejtimi i tij t’i besohet dy moderatoreve më HOT të momentit. Fatma Haxhialiu & Aulona Musta, nëpërmjet emisioneve të shumta në radio dhe televizion, me punën e tyre kanë treguar se do ishin çifti perfekt për të drejtuar një spektakël të përmasave të festivalit të muzikës, më jetëgjatë në Shqipëri.

Ju lutem, nëse doni që dyshja, Fatma Haxhialiu & Aulona Musta, të marrin në dorë drejtimin e Festivalit të 57. të Këngës në RTSH, nënshkruaj këtë peticion!

GoPetition respects your privacy.

The Festivali i 57. i Këngës në RTSH - nën drejtimin e Fatma Haxhialiu & Aulona Musta petition to Albania was written by Eurovision Albania and is in the category Media Issues at GoPetition.