#Music
Target:
S.M. Entertainment
Region:
Turkey

터키는 슈퍼주니어 팬이 많은 나라입니다. 그리고 터키에 있는 ELF는 슈퍼주니어를 눈앞에서 볼수있기를 원하며, 슈퍼쇼4를 볼수있는 운이 좋은 ELF가 되길 바랍니다.

터 키에서 제일 개발된 이스탄불은 아시아와 유럽을 잇는 다리가 있으며 유럽과 아랍쪽에 있는 팬들이 쉽게 올수있는 곳입니다. 거기에다가 풍부한 문화는 많은 관광객들의 관심이기도 합니다. 슈퍼쇼4가 이스탄불에서 열린다면 많은 ELF들이 행복해하는것을 넘어서 슈퍼주니어를 세계에 더 알리는거에도 많은 도움이 될겁니다.

번역: Olivia Bae
***

土耳其這個國家有很多ELF。故此我們希望看到Super Junior的現場表演,並成為能夠觀看Super Show 4的幸運兒。伊斯坦布爾是世界上一個著名的城市,也是歐洲和亞洲之間的橋樑,來自歐洲和亞洲的歌迷都可以輕鬆到達那裡。
伊斯坦布爾擁有很多文化遺產,吸引了世界各地的遊客。因此,在該城市舉行演唱會將有助於 Super Junior在國際上提高知名度。

Credit: Michelle Fung
***

Turkey is the country that houses a lot of ELFs.So we want to see Super Junior live and be the lucky ones who are able to watch Super Show 4. Istanbul, one of the well-known cities in the world, is the bridge between Europe and Asia, fans from both Europe and Asia can reach Istanbul easily.
Having so many cultural heritages, Istanbul draws the attention of tourists from all over the world. So, holding a concert in Istanbul will help Super Junior to be well-known worldwide.

Credit: Gökçe
***

Türkiye Super Junior hayranlarının bolca bulunduğu bir ülke. Ve biz Türk ELFler Super Junior'ı canlı izlemeyi, Super Show 4'ü izleyebilen şanslı ELFler'den olmayı çok istiyoruz. Türkiye'nin en gelişmiş şehri olan İstanbul, Asya ve Avrupa arasında bir köprü niteliği taşıdığından ötürü hem Avrupa'daki hem de Arap Yarımadası'ndaki hayranların kolaylıkla ulaşabileceği bir konuma sahip.

Ayrıca çeşitli kültürel miraslarıyla turistlerin de ilgi odağı. Super Show 4'ün İstanbul'da yapılması pek çok ELFi sevindirmekle kalmayıp, Super Junior'ın dünya çapında daha fazla sesini duyurmasında da büyük katkısı olacaktır.

Güncelleme: İmza kampanyamız Korece bir haber sitesinde bir habere konu oldu! Daha çok kişiyle paylaşırsanız nice yerlere daha adımızı duyuracağımıza eminim.

Ve işte konu olduğumuz haber! ^^

Super Junior’ın Türk ve Endonezyalı hayranları Super Show 4 konserinin kendi ülkelerinde yapılması için imza kampanyası düzenliyorlar!

Super Junior Hallyu gücünü kanıtladı.

Son günlerde Türk ve Endonezyalı ELFler "Gopetition" adlı site yoluyla Super Junior’ın Super Show 4 turunun kendi ülkelerinde de yapılmasını istediklerini belirten online imza toplama kampanyası başlattılar.

İlk olarak Türk ELFler “Türkiye Super Junior hayranlarının çok olduğu bir ülke. Super Junior'ı ve Super Show 4’ü gören/izleyen ELFlerden olmayı umut ediyoruz.Asya ve Avrupa arasında köprü olan ve Türkiye’nin en gelişmiş şehri olan İstanbul'a Avrupa ve Arap Yarımadası’nda bulunan ELFler kolayca ulaşabilirler.Bu yüzden Super Show 4 konseri İstanbul’da yapılırsa bu konser Super Junior’ın tüm dünya tarafından bilinmesine katkı sağlayacaktır.” diyorlar.

(Endonezyalı ELFlerle ilgili olan kısım çıkarılmıştır)

Korece-Türkçe Çeviri: Gökçe Talay(www.facebook.com/turkishelf)
Orijinal Haber Metni: http://tinyurl.com/6z6a6mx

Güney Koreli grup Super Junior'ın şovu olan Super Show 4'ün İstanbul/Türkiye'de yapılmasını istiyoruz.

GoPetition respects your privacy.

The 슈퍼쇼 4를 터키에서도 해주세요!!! / Lütfen Super Show 4'ü Türkiye'de de Yapın! petition to S.M. Entertainment was written by Öykü and is in the category Music at GoPetition.