#Politics
Target:
Hungary
Region:
GLOBAL
Website:
www.facebook.com

Bayer Zsolt többek között a következőket írta le a Magyar Hírlap 2013. január 5-i számában: "a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. [...] Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!"

Az alábbi petíciót egy-két hét múlva eljuttatjuk a Fidesz frakcióvezetőjének és elnökének, meg persze a párt központi címére is.

Bayer Zsolt, a Fidesz alapító tagja idézett cikkével világossá tette, hogy gyilkos indulatokat táplál a cigánysággal – ahogyan ő fogalmaz: "a cigányok jelentős részével" – szemben, és gyűlöletet szít ellenük.

A Fidesz és kormánya több ízben hangoztatta, hogy elutasítja a fajgyűlölet minden formáját. Alulírottak követeljük, hogy ennek egyenes következményeként a Fidesz azonnal ítélje el Bayer Zsoltot, és zárja őt ki a pártból.

GoPetition respects your privacy.

The Zárják ki Bayer Zsoltot! petition to Hungary was written by László Kálmán and is in the category Politics at GoPetition.