#Arts & Entertainment
Target:
CNA, Kanal D & Human rights
Region:
Romania

Obiectul petitiei

Stimata conducere a televiziunii Kanal D si CNA, suntem telespectatorii acestui canal de televiziune comerciala, ceea ce implica faptul ca de audienta facuta de telespectatori, depinde rentabilitatea postului respectiv.

Ne simtim obligati sa comunicam in aceasta actiune parerea si sentimentele noastre legate de unul din membri juriului emisiunii "Bravo, ai stil".

Este vorba de Iulia Albu, cea care se adreseaza unor concurente in mod foarte jignitor, le adreseaza expresii sub orice critica si sub orice demnitate, face observatii impertinente legate de fizicul concurentelor si ne jigneste tuturor inteligenta, facand uz de pozitia de jurat, ca sa se adreseze nepotrivit si lipsit de orice bun simt si educatie de baza, concurentelor.

Nu mai vrem sa toleram un astfel de personaj intr-o emisiune de divertisment de la orele 17, vizionata de familii si copii! Ce exemplu se ofera prin aceasta individa, care se contrazice zilnic, prin criteriile duble si care nu are respectul elementar fata de interlocutorii ei, batjocorindu-si inclusiv colegii jurati?! Nu exista oameni mai competenti si cu un caracter acceptabil in aceasta tara? Este inadmisibil sa tolerati asa ceva!

Suntem revoltati si cerem inlocuirea acestei persoane din juriu. Detinem toate emisiunile si putem demonstra cu usurinta si in instanta persecutia constanta exercitata asupra unor concurente!

Cerem inlocuirea ei cu o persoana care, in afara de o pozitie a corpului controlata, isi are sub control si reactiile verbale si detin o coloana vertebrala in jurizarea candidatelor. O persoana placuta, care a realizat ceva concret in domeniul modei.

Multumim anticipat si speram ca dorit sa ramanem publicul Dvs. fidel.

VA RUGAM SA SEMNATI ACEASTA PETITIE, TOTI CEI CARE:

- doriti alaturi de Maurice Maunteanu si Raluca Badulescu o persoana decenta, obiectiva si corecta in jurizare
- doriti ca toate concurentele sa fie jurizate cu aceleasi criterii
- doriti sa se dea dreptul de replica tuturor concurentelor, fara a fi jignite, ironizate si ridicularizate
- doriti ca juratii sa foloseasca un limbaj decent si adecvat orelor emisiunii
- doriti pe sticla persoane care nu promoveaza violenta verbala, emotionala si fizica, ceea ce, in mod deplorabil, Iulia Albu in mod constant o face
- doriti un al treilea jurat care sa comunice cu respect fata de ceilalti jurati si invitati ai emisiunii

GoPetition respects your privacy.

The Vrem ca Iulia Albu sa fie eliminata din juriu!!! petition to CNA, Kanal D & Human rights was written by anamaria coleanu and is in the category Arts & Entertainment at GoPetition.