#Civil Rights
Target:
Iedereen
Region:
Belgium
Website:
bvdfsz.blogspot.com

Sinds 1 Mei zijn wij met enkele gestart met een initiatief voor het behoud van de federale sociale zekerheid. Dit was de geschreven inleiding : Hoe moeilijk het is om de solidariteit te behouden door de mondialisering zien we elke dag weer (Opel,VW,Inbev...)

Daarom proberen de vakbewegingen op Europees vlak en mondiaal vlak de solidariteit uit te bouwen en te versterken door zich te verenigen over de grenzen heen ter bescherming van de werknemers. Dat het patronaat dit met argusogen bekijkt zal niet verbazen. Dit is in tegenstelling met hun doelstellingen om mensen te verdelen en zo hun winsten te maximaliseren. Net nu die syndicale beweging om te verenigen over de grenzen op gang komt krijgen we vanuit de de media te horen dat de politieke wereld in Vlaanderen klaar is om België verder te hervormen.

Waar de ene partij zich profileert om het arbeidsbeleid te splitsen doet de andere partij een opbod om de gezondheidszorg mee te splitsen. Natuurlijk uit de beweegreden dat iedereen er beter van zou worden, zowel Vlamingen als Walen. Wel daar zijn wij niet van overtuigd !

Daarom vragen wij ook aan iedereen die er net hetzelfde over denkt om deze petitie mee te ondertekenen.

Initiatiefnemers :

Syndicale delegaties van Total raffinaderij Antwerpen en Degussa Antwerpen

GoPetition respects your privacy.

The voor het behoud van de federale sociale zekerheid petition to Iedereen was written by sven naessens and is in the category Civil Rights at GoPetition.