#City & Town Planning
Target:
Local government of Prizren
Region:
Kosovo

Gjatë dekadës së fundit, Prizrenit ia kanë shkulë kalldrëmet nji nga nji. Kurrë nuk i kanë pyt qytetarët për këtë veprim. Kurrë nuk e kanë kuptu që largimi i çdo guri të kalldrëmit asht shlyrje e identitetit të qytetit dhe njerëzve që jetojnë aty.

Gjatë dekadës së fundit, Prizrenit ia kanë shkulë kalldrëmet nji nga nji. Kurrë nuk i kanë pyt qytetarët për këtë veprim. Kurrë nuk e kanë kuptu që largimi i çdo guri të kalldrëmit asht shlyrje e identitetit të qytetit dhe njerëzve që jetojnë aty.

Në vend të kalldrëmit që ka qenë nji prej simboleve ma të forta të civilizimit në këtë qytet, rrugët i kanë masakru me asfallt e shëmtina të tjera. Ka ardh koha me e ndreq këtë gabim. Ashtu qysh e kanë shkul, tash duhen me e kthy kalldrëmin në vendin e vet. Duhen me na kthy identitetin e qytetit të cilin e kanë vjedh padrejtësisht. Ky peticion i drejtohet qeverisë lokale të Prizrenit.

GoPetition respects your privacy.

The Të kthehet kalldrëmi në rrugët e Prizrenit petition to Local government of Prizren was written by Hajrulla Ceku and is in the category City & Town Planning at GoPetition.