#Local Government
Target:
Biračko tijelo Grada Zagreba
Region:
Croatia
Website:
www.jurpro.hr

STOP BANDIĆU I NJEGOVIM TALIBANIMA

Prije 5 godina pokrenuli smo peticiju protiv TAXI monopola u Zagrebu. Naš neprijatelj je bio Milan Bandić sa svojim Udruženjem autotaksi prijevoznika Grada Zagreba. Cijene taksi prijevoza su bile dvostruko veće od današnjih. Monopol je ukinut, a neprijatelj je potučen, zahvaljujući volji Gradske skupštine na čelu s pok. Borisom Špremom. Naša Peticija doprinjela je da danas svaki građanin u Zagrebu može koristiti taksi prijevoz po razumnim cijenama.

Zadnjih 10 godina Bandić je učvrstio jedinstveni bastion pljačke i terorizma. Unutar famoznog poduzeća Zagrebački holding d.o.o., čije kadrove je imenovao isključivo Bandić, izraslo je svemoćno poduzeće ZAGREBPARKING d.o.o., koje je postalo sinonim terorizma i pljačke u Gradu. Direktor Zagrebparkinga bio je cijelo vrijeme Bandićev zemljak i prijatelj zloglasni Mate Kraljević, trenutno voditelj službe organizirane špijunaže putem sistema videokamera na području cijelog Grada. Zagrebparking je udeseterostručio promet u zadnjih 10 godina, a zapošljava tisuće suradnika koji naplaćuju kazne ili kako ih sada zovu karte za cjelodnevni parking. Svi ovi zaposlenici Zagrebparkinga kao i većina zaposlenika u Zagrebačkom holdingu predstavljaju ogromnu glasačku mašineriju Milana Bandića. Prva i najskuplja parkirna zona proširena je na veliki dio grada, a najmanje prekoračenje vremena parkinga naplaćuje se 200 kn(!!). Naplata drakonskih kazni zbog minimalnog prekoračenja parkirnog vremena ne postoji nigdje u svijetu i predstavlja organiziranu pljačku urbane mafije. Pored pljačke s „cjelodnevnim parkirnim kartama“ Zagrebparking raspolaže ogromnom flotom specijalnih vozila za uklanjanje automobila iz zona nedozvoljenog parkiranja. Umjesto da prometna policija dijeli kazne zbog nepropisnog parkiranja Zagrebparking u dosluhu s tom istom policijom masovno uklanja vozila i naplaćuje građanima 500 kn za odvoz, iako je uklanjanje vozila dopušteno jedino ako predmetno vozilo fizički ugrožava odvijanje prometa.

Zbog organizirane pljačke i terora veliki dio motoriziranih građana živi u strahu. Stoga smo pokrenuli Peticiju „STOP BANDIĆU I NJEGOVIM TALIBANIMA“ i molimo sve građane da je potpišu i ne daju svoj glas Milanu Bandiću i njegovoj Listi u predstojećim lokalnim izborima. Ako imate ma kakva straha od neugodnosti, Peticiju možete potpisati anonimno.

Iza Milana Bandića se vuku bezbrojni repovi skandala i bezbroj podnesenih kaznenih prijava tako da njegov ponovni izbor za gradonačelnika Zagreba nije prihvatljiv kako za motorizirane građane tako i za ostale stanovnike Grada Zagreba.

JURIS PROTECTA
Udruga za unapređenje pravosuđa u RH
Zlatko Zeljko, predsjednik
www.jurpro.hr

Niže potpisani traže od glasačkog tijela u Gradu Zagrebu da u predstojećim lokalnim izborima 19.5.2013. ne glasasaju za Milana Bandića i njegovu listu. Istovremeno tražimo od novoizabranog gradonačelnika da politiku parkinga usklade s običajima u sličnim europskim gradovima i ukinu monopol i njegovu zloupotrebu poduzeću Zagrebparking d.o.o. o.

GoPetition respects your privacy.

The STOP BANDIĆU I NJEGOVIM TALIBANIMA petition to Biračko tijelo Grada Zagreba was written by JURIS PROTECTA and is in the category Local Government at GoPetition.

Petition Tags

parking Zagreb