#Animal Rights
Target:
mr.demotte
Region:
Belgium

December 2, 2005

er zijn veel dieren op de wereld zoals dan ook veel baasjes maar hoeveel goede baasjes 'dat is de vraag dat ik me stel.

ik wou dat er een wet kwam die een zwarte lijst liet goedkeuren van mensen die de naam baasje niet waard zijn en zo ook voor een ruime periode ook geen dieren meer kunnen aankopen zo praat ik wel over extreme gevallen zoals; zware mishandeling, opzettelijke dierendoding, opsluiting van dieren

...ik weet dat we realistisch moeten zijn en dat geen idee is die in een korte periode gerealiseerd kan worden maar er moet iemand er mee opstarten en zo kunnen we toch al beginnen aan die lange weg die we te gaan hebben zodat dit messchien ooit kan waargemaakt worden want het zou niet mogen dat dieren martelaars ongestoord dieren kunnen aankopen de een na de ander om ze dan kapot te maken .

wil je ook dat de overheid een maatregel vind om slechte baasjes hogere gerechtelijke straffen te krijgen en dat dieren niet zomaar kunnen misbruikt worden zonder dat er een stop word opgezet teken dan deze petitie nu want uw stem kan tellen.

GoPetition respects your privacy.

The Stop bad animal owners (stop slechte hondenbaasjes) petition to mr.demotte was written by fran v. and is in the category Animal Rights at GoPetition.