#Children's Rights
Target:
Beslutningstagere i Danmark og EU samt virksomheder
Region:
Denmark
Website:
stopbornearbejde.dk

Ifølge skøn fra International Labour Organisation (ILO) er der 215 millioner børnearbejdere på verdensplan. Man anslår, at det i virkeligheden drejer sig om langt flere. Mange af de udsatte børn er nemlig ikke registreret eller har dåbsattest, og så tæller de ikke med i statistikken.

Tallet 215 millioner svarer dog i sig selv til, at hvert syvende barn i verden er børnearbejder. I Danmark ville det svare til, at cirka 124.000 børn arbejdede og ikke kom i skole.

Vi har alle et ansvar i bekæmpelsen af børnearbejde. Forbrugere, politikere og virksomheder må alle tage del i løsningen, hvis det skal lykkes at udrydde børnearbejde!

Danmark og EU skal skabe regulativer på området, og virksomheder skal forpligte sig til at producere børnearbejdsfrie produkter.

Støt op om kampen mod børnearbejde! Vi har alle et ansvar i bekæmpelsen af børnearbejde. Forbrugere, politikere og virksomheder må alle tage del i løsningen, hvis det skal lykkes at udrydde børnearbejde. Med din underskrift kan du være med til at lægge pres på beslutningstagere i Danmark og EU samt virksomheder, der skal holdes op på at producere børnearbejdsfrie produkter.

Kampagnen 'STOP børnearbejde -skolen er det bedste sted at arbejde' bruger aktivt din stemme i kampen mod børnearbejde!

GoPetition respects your privacy.

The STOP børnearbejde! petition to Beslutningstagere i Danmark og EU samt virksomheder was written by Sine Pam Jensen and is in the category Children's Rights at GoPetition.