#Human Rights
Target:
Politi
Region:
Norway
Website:
www.facebook.com

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/frykter-iranere-sendes-hjem-til-doedsstraff-3594477.html

Ingen tvangsretur av iranere!

Akkurat nå sitter fire iranere på Trandum og venter på å bli tvangsreturnert til Iran. Utreisetidspunkt er satt til tirsdag kl. 13.00.

Bli med og protester mot tvangsretur av iranske asylsøkere til et av verdens verste regimer!

Iran humanrights Norway kjemper denne kampen nå. En av de fire er en konvertitt og i følge iransk lov kan konvertitter dømmes til døden i Iran.
Til tross for at det er allment kjent hva slags forhold mennesker som rømmer fra Iran møter ved retur, har norske myndigheter bestemt at fire asylsøkere skal returneres denne uken.

Siden begynnelsen av september har over 50 personer blitt henrettet ifølge offisielle iranske kilder. Hele området er rammet av krig og menneskerettigheter har aldri vært så fraværende som de er nå. Det er mord å sende folk tilbake til et slikt land, og verdenshjørne.

STANS TILBAKESENDELSEN AV IRANSKE ASYLSØKERE NÅ.

Disse menneskene tok en stor risiko da de flyktet fra sitt hjemland. De søkte asyl, men blir behandlet som fremmede og i mange tilfeller som mindreverdige. Å sende dem tilbake er et uttrykk av mangel på respekt for menneskeverdi og prinsipper. Dette må stanses en gang for alle, dette må stanses NÅ!

Håper de som bryr seg om menneskerettigheter møter opp på denne demonstrasjonen og gir klar beskjed om at myndighetene ikke kan sende mennesker til tortur, fengsel og i værste fall henrettelse.

STANS TILBAKESENDELSEN AV IRANSKE ASYLSØKERE NÅ.

GoPetition respects your privacy.

The Støtte 4 iranere som skal sendes til Iran petition to Politi was written by leyla and is in the category Human Rights at GoPetition.