#Sports
Target:
Ministerie van cultuur recreatie en maatschappelijk werk; Ministerie van Sport en Jeugdzaken
Region:
Belgium
Website:
www.facebook.com

Drongen is niet langer voorzien van enige faciliteiten betreffende de recreatieve sporten zoals Skateboarden, BMX, RollerSkaten, Steps en nieuwe trends zoals waveboards of hooverbords. Sinds 2 jaar geleden is de laatste voorziening aan de keiskant verdwenen zonder enige communicatie tegenover deze recreatieve sporters. Er is vroeger een poging gedaan om de grote ruimte van de keiskant te benutten voor een nieuw skatepark maar dat is toen van de kaart geveegd voor de uitbreiding van het golfpark.
Wij zien een nieuw skatepark ook als een opportuniteit voor jongeren van alle leeftijden om samen te komen in een nabije, veilige omgeving en nieuwe vrienden te maken, zonder dat ze hiervoor verder naar de Blaarmeersen of Gent Zuid hoeven te gaan.
Met deze petitie willen wij aantonen aan ons bestuur dat er in Drongen ruim voldoende vraag is naar voorzieningen waarbij mensen van alle niveau's en leeftijden op een veilige manier hun sport zoals Skaten kunnen beoefenen.

Ik onderteken en steun het idee dat er faciliteiten voor de samenkomst van recreatieve sporters zoals Skateboarders, BMXers, Rollerskaters of steppers... worden voorzien in een nabije, veilige omgeving van Drongen. Zoals bijvoorbeeld aan de Keiskant

GoPetition respects your privacy.

The Skatepark Drongen petition to Ministerie van cultuur recreatie en maatschappelijk werk; Ministerie van Sport en Jeugdzaken was written by Skatepark Drongen and is in the category Sports at GoPetition.