#Sports
Target:
Svim ljudima dobre volje u Beogradu i sire
Region:
Serbia
Website:
chan-doo.com

Namera Opštine Novi Beograd je da se izgradnjom prvog, pravog „Skejt park“ najzad pronađe pravi prostor koji je namenjen mladima koji se bave ovim atraktivnim sportovima u Beogradu i da se na taj način oplemeni i sadržajno popuni trenutno neuređeni i devastirani prostor Savskog keja, na dobrobit i interes svih građana.

Medjutim, lokalno stanovnistvo je uznemireno sopstvenim neznanjem i strahom od bilo cega novog. Sk8 park nece ni biti u bloku, vec iz nasipa. Ne dozvolimo da nam upropaste jos jednu sansu da se Beograd uzdigne sa dna i svrsta u se u red svetskih metropola, makar po jednom stavu!!!

Pokazimo da nismo marginalna grupica u ovom gradu i ovoj zemlji, da nije sve u fudbalu i kosarci, da postoje i drugi sportovi i drugacija interesovanja od kladionice i sibicarenja i prebijanja drugacijih od sebe.

Ne dozvolimo grupi uplasenih komsija da sprece namere gradske uprave da ucini jos jedno dobro delo u nizu, samo zbog licnih i uskogrudih interesa pojedinaca.

Ova prilika ko zna da li ce se opet ponoviti.

GoPetition respects your privacy.

The Skate Park Na Novom Beogradu petition to Svim ljudima dobre volje u Beogradu i sire was written by Stanar and is in the category Sports at GoPetition.