#Employment
Target:
Studentski centar Zagreb
Region:
Croatia
Website:
www.esava.info

Od svih zaštitara na Savi koji su tijekom godina dolazili i odlazili, najpoznatiji i studentima svakako najdraži je upravo voditelj zaštitara Denis Zeman. Kako ste mogli primijetiti našeg Zeme već neko vrijeme nema na Savi, a razlog tome su zdravstveni problemi koji su ga snašli, pa zbog toga on vrijeme koje je provodio radeći sada, nažalost, provodi obavljajući pretrage. Svi koji znaju Zemu, svako će reći kako on nije samo zaštitar, on će nam pomoći kad može, saslušati kad god treba, prekoriti kad nismo dobri, nasmijati kad smo tužni, baš poput pravog prijatelja.

Budući da nam nedostaje jedan takav prijatelj, a sigurni smo i svima vama, željeli bismo da se vrati, no zbog problema s visokim tlakom zbog čega mu se pogoršao i vid, nije više u mogućnosti obavljati posao zaštitara jednako kao i dosad. No unatoč svemu, mi ne želimo da ga premjeste na drugi objekt nego da ipak ostane s nama, odsad ćemo mi paziti na njega, kao što je on dosad pazio na nas. Ako se svi skupa dovoljno potrudimo i pokažemo i našem Zemi i svima koliko nam je stalo da se vrati među nas, vjerujemo da će se ipak pronaći način da ostane s nama obavljajući funkciju primjerenu njegovu trenutnom zdravstvenom stanju.

Potpisom ove peticije želim da Denis Zeman dobije odgovarajuće radno mjesto unutar Studentskog centra u Zagrebu.

GoPetition respects your privacy.

The Sava želi Denisa Zemana petition to Studentski centar Zagreb was written by Stjepan Radić and is in the category Employment at GoPetition.

Petition Tags

denis Zeman Zemo