#Football
Target:
KBVB // URBSFA
Region:
Belgium

Al jaren zien we met lede ogen toe hoe ziek het Belgische voetbal wel niet is. De jeugdopleiding is ondermaats, een toevloed aan 3de rangsbuitenlanders, de 'fancard', gokchinezen mogen ongestraft hun ding doen, hervormingspogingen draaien uit op een klucht,... What's next?

Verschillende verstandige oplossingen worden wekelijks in de pers verspreid.
Keer op keer worden deze constructieve voorstellen in de kiem gesmoord door het bondsorgaan, KBVB.

Dit moet stoppen! Laat ons voetbal niet aan een langzame dood sterven!

Laat ons voetbal niet sterven door de onkunde van enkelen.

De klok is 5 voor 12 gepasseerd! Hoogtijd voor actie! Hoogtijd voor een verfrissend nieuw beleid! Hoogtijd dat er geluisterd wordt naar de supporters, dat er geluisterd wordt naar u!

Laat uw onvrede over de huidige manier van leiden blijken en haal ze uit hun lijden!

Het klinkt idealistisch, maar ik geloof in de kracht van de massa. Verspreid daarom uw mening door emails te sturen, door bv www.redonsvoetbal.tk in uw msn te zetten, door erover te praten! Alleen zo kan er iets veranderd worden! Gedaan met praten! DOEN DOEN DOEN!

*edit : hoe grappig ze ook zijn, de ludieke namen worden gedeleted. Deze komen hoegenaamd niet geloofwaardig over bij het overhandigen van de petitie.

GoPetition respects your privacy.

The Red ons voetbal! Sauve notre football! petition to KBVB // URBSFA was written by redonsvoetbal and is in the category Football at GoPetition.