#Television
Target:
Roginić Sanja
Region:
Croatia
Website:
www.facebook.com

HRT želi (s Božićem ove godine) ukinuti "Kućne ljubimce" . Emisiju voditelja Antuna Ponoša, koja je tijekom 26 godina emitiranja u 1.324 emisije imala 40.000 gostiju, a spašeno je 100.000 životinja. Jedna je od najdugovječnijih HRT-ovih emisija, a publika je prati već 26 godina.

Molimo da svoju podršku izrazite i preko Facebook stranice :

https://www.facebook.com/podrskazakucneljubimce/?fref=ts

Kreatorica- Roginić Sanja

Mi, potpisnici ove peticije, javno apeliramo na Glavno uredništvo HRTa ( i sve one odgovorne) da odustanu od odluke kojom će "Kućni ljubimci" prestati s emitiarnjem.

Kao građani koji plaćaju HRT pretplatu, imamo puno pravo stati u obranu emisije koja uz obrazovni, zabavni i odgojni karakter ima i onaj humanitarni - pomoć i zaštita životinja. Želimo posebno naglasiti činjenicu da iznimno cijenimo rad i trud gospodina Antuna Ponoša... te i on kao voditelj i individua ima našu apsolutnu podršku. Emisija se emitira već 26 godina- i samom tom činjenicom dobiva status "kulta" i "tradicije" u našem društvu. Diranje u "Kućne ljubimce" - diranje je u naše osobne stavove, emocije.. i samu zaštitu životinja.

GoPetition respects your privacy.

The Protiv ukidanja emisije "Kućni ljubimci" sa programa HRTa petition to Roginić Sanja was written by Sanja Roginić and is in the category Television at GoPetition.