#Human Rights
Target:
Romano Sole, HRsvijet
Region:
Croatia
Website:
www.hrsvijet.net

Bilo je pitanje vremena kada će lucidni i elokventni, a uz to i prilično odvažni Krešimir Mišak, zasmetati znanstvenike iz instituta "Ruđer Bošković". Osobno sam, iz pouzdanih izvora upoznat s događajima na tom institutu, gdje je gotovo nemoguće dobiti stalan posao, ako niste član nekog "prirepka framasona", poput "Rotary Cluba" ili "Lionsa". Rad Krešimira Mišaka pratim već godinama, i upravo je on bio osoba koja je na polju razotkrivanja "teorija međunarodne zavjere" u Hrvatskoj, donijela najviše pouzdanih i vjerodostojnih informacija. Činjenicu da mu je državna televizija dala emisiju, pa makar i u izrazito nepopularnom terminu, možemo zahvaliti energiji nekolicine entuzijasta sa državne televizije, koji su srećom upućeni u sve zakulisne radnje koje vode prema Novom svjetskom poretku.

Naravno, nijedna televizija nije imuna na dobru "stopu" gledanosti, a upravo je to Mišak svojom izvanredno koncipiranom emisijom donio, inače sve manje gledanoj državnoj televiziji. Iz istih razloga ga je pozvao i "Večernji list"; jednostavno momak odlično piše, svjež je i aktualan s informacijama, a izgradio je i odličnu mrežu prema ključnim svjetskim ekspertima po pitanjima "s ruba znanosti". Dugo je godina naš Krešimir, osim po znanstvenom, hodao i po "rubu životne opasnosti", jer teme koje je on u Hrvatskoj pretvorio u "mainstream", a time posredno olakšao i rad našeg portala, jako su opasne za mnoge političare, znanstvenike i javne ličnosti, koje u Hrvatskoj već godinama bogato profitiraju ne zbog svog velikog znanja i kvalitete, već samo na osnovu svoje povezanosti s gore spomenutim tajnim i polutajnim društvima. Najnoviji napad hrvatskih znanstvenika na lik i dijelo Krešimira Mišaka (jučer je čak pokrenuta i peticija protiv njega, što je vrhunac antidemokracije i graniči sa fašizmom), dokaz je da je ovaj neumorni momak, alkarskim rječnikom govoreći "pogodio u sridu".

Romano Sole
Glavni urednik HRsvijeta

Posjetite našu grupu na Facebooku:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/HRsvijetnet-Peticije-za-slobodu-Hrvatske/124731690889774?ref=ts

Podržimo Krešimira Mišaka, u njegovoj borbi protiv svjetske masonerije i njihovih hrvatskih prirepaka. Emisija "Na rubu znanosti" se mora dalje emitirati, jer je to mnogo edukativnija i zanimljivija emisija od mnogih pseudoznanstvenih obmana, kojima nas manipuliraju kroz "obrazovni program"...

Peticija ide dalje, a ako se sličnim tempom nastavi, moglo bi se skupiti na desetke tisuća potpisa, koje bi zatim poslali svim onim institucijama koje su zaprimile žalbu protiv Mišaka, a to su programsko vijeće HRT-a, Sabor, Hrvatskom novinarsko društvo i Vijeće za elektroničke medije. Neka odgovorni ljudi u tim institucijama vide što hrvatski narod misli o potezu dr.Dejana Vinkovića i grupice znanstvenika, koja se usudila gurati glavu tamo gdje im definitivno nije mjesto. Instituti znanstvenicima - a televizija novinarima!

The PODRŠKA KREŠIMIRU MIŠAKU I EMISIJI "NA RUBU ZNANOSTI" petition to Romano Sole, HRsvijet was written by Romano Sole and is in the category Human Rights at GoPetition.