#Education
Target:
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
Region:
Croatia

Gospođa Ina Murgić je izabrana jednoglasno od strane Školskog odbora za ravnateljicu u novom mandatu. Iz ovoga je vrlo očigledno što Školski odbor misli o radu dosadašnjem radu gospođe Murgić na mjestu ravnateljice.

No zakonska procedura nalaže da odluku Školskog odbora treba potvrditi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, a Ministarstvo je odbilo potvrditi izbor ravnateljice i to bez obrazloženja! Možemo samo izraziti čuđenje nad ovakvom odlukom bez obrazloženja. Nagađa se, kako su uzrok propusti koje je nedavno pronašla školska inspekcija. No ovdje je riječ o propustima kakve je moguće pronaći u gotovo svakoj hrvatskoj osnovnoj školi, a u zaključku inspekcije se navodi da su sve nepravilnosti uklonjene.

Mi, niže potpisani, smatramo da je Ina Murgić u svom dosadašnjem radu dokazala da može i hoće kvalitetno obavljati posao ravnateljice Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića. Smatramo da u današnje vrijeme ne možemo pristati da se odluka Školskog odbora odbije bez obrazloženja. Ovime izražavamo potporu izboru gospođe Ine Murgić za ravnateljicu i tražimo od Ministarstva da potvrdi odluku Školskog odbora.

GoPetition respects your privacy.

The Podrška izboru Ine Murgić za ravnateljicu OŠ SSK petition to Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa was written by kreso and is in the category Education at GoPetition.

Petition Tags

ssk ravnateljica ina murgic