#Sports
Target:
Bashkia Durres
Region:
Albania
Website:
Facebook.com

Agron Ismailati ka shkruar me germa te arta historine e Notit jo vetem durrsak, por edhe shqiptar duke drejtuar prej mese 5 dekadash Lokomotiven e Durresit, me pas Teuten e Durresit si dhe duke drejtuar ekipet kombetare te notit shqiptar, duke qene pjese aktive dhe prej shume vitesh bashke me kolege si Arben Jorgoni, Pavllo Kisi, Sadik Mema etj, Keshillin Teknik te FSHN.

Tituj pa fund kombetare dhe fitues Spartakiadash, Agron Ismailati ka punuar me shume breza notaresh te talentuar te ketin Qyteti pararoje e notit shqiptar. Per te permendur vlejne: Petrit Guma, Mehmet Kikrri, Shpetim Bejko e Luan Kacmoli, Fatmir Deliallisi e Fatmir Kerciku, Edmond Hasa, Spartak Afezolli, Sokol Hoti e Dritan Bleta, Gentiana Bleta, Debora Keci, Suila Kosova e Shirli Myrtja, Klaudia Sulkja, Mario Sulkja, Johan Dhimgjini, Jurgen Fici, Klajdi Vrahoriti, Nensi Kovaci, Artjon Dedej, Elton Berberi, te talentuarin Spartak Kovaci e shume e shume te tjere te cileve i kerkoj ndjese per mos permendjen e emrave.

Firmoseni kete peticion drejtuar Keshillit Bashkiak dhe Kryetarit te Bashkise Durres, qe Agron Ismailati te kujtohet dhe vleresohet per kontributin e dhene qytetit te tij nepermjet Notit, duke i vene pishines se qytetit emrin e tij.

Pishina e Qytetit te Durresit te kete emrin e Agron Ismailati!

GoPetition respects your privacy.

The Pishina e qytetit te Durresit te kete emrin e Agron Ismailati petition to Bashkia Durres was written by Ani Ismailati and is in the category Sports at GoPetition.