#Government
Target:
Government of Serbia
Region:
GLOBAL
Website:
www.srebrenica-project.org

Приватним организацијама које су финансиране из иностранства и раде за туђе интересе не сме бити дозвољено да пишу или тумаче историјске догађаје, на штету државе у којој делују и њеног народа.

Ми, долепотписани грађани Србије, захтевамо од српске Владе и свих установа српске државе да одбију свако учешће званичних државних установа у раду Коалиције за РЕКОМ, коју координирају Наташа Кандић и њен Фонд за хуманитарно право.

Оцењујемо да то тело није компетентно да се на објективан и професионалан начин бави узроцима, током и последицама ратова на територији бивше СФРЈ деведестих година прошлог века. Подршка државних установа Србије пројекту РЕКОМ-а на било који начин нанело би непроцењиву штету интересима државе и свих њених грађана.

GoPetition respects your privacy.

The Petition against the initiative of some NGOs in Serbia to form a politically motivated commission to study issues related to recent regional conflicts petition to Government of Serbia was written by Stephen Karganovic and is in the category Government at GoPetition.