#Forums
Target:
R-WAY FAN CLUB
Region:
Serbia
Website:
r-way.gromnet.net

Serija Rebelde Way se nekada emitovala na B92 i iy nekih rayloga poynatih samo B92 oni su iygubili licencu, i nenameravaju da je obnove. A u srbiji ima dosta fanova ove serije koji su uskraceni da gledaju ovu seriju. Nekada je Srbija bila na listi potencijalnih kandidata ya dolayak grupe Erreway(Muyicka grupa koja je formirana u seriji, u grupi se nalaye glavni glumci serije Rebelde Way) ali posto serija se vise neemituje nemamo nikakve sanse. Bilo bi lepo kada bi neka TV kuca izasla u susret.

Ova peticija se odnosi na sve TV kuce sa nacionalnom licencom TV FOX,TV AVALU, RTS1, RTS2, KOSAVU, HEPY.... Ova serija je donela ogromnu popularnost mnogim tv kucama iz raznih zemalja, primer jedne je TVOBN. Zato vas molimo da nam izadjete u susret

Molimo sve Tv kuce sa nacionalnom frekvencijom da razmotre nas predlog, i PUSTE SERIJU REBELDE WAY NA SVOJIM TV STANICAMA. Unapred zahvalni fanovi!!!!!!!!

The Peticija za vracanje Buntovnika (Rebelde Way) na TV petition to R-WAY FAN CLUB was written by Milos Despotovic and is in the category Forums at GoPetition.