#Justice
Target:
http://www.srbija.gov.rs/
Region:
Serbia
Website:
web.facebook.com

Razlog za objavljivanje ove peticije sastoji se iz jednostavnog razloga ljubavi, koju veći deo srpskog naroda oseća ka novoizabranom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država. Ali, ova ljubav nije jednostavna.

Donald Tramp je čista alhemija i životvorno otelotvorenje američkog, ali izvorno srpskog sna i onoga što svaki Srbin i ko se istinski tako oseća, teži da postigne. Donald to nije samo zbog svog ogromnog stečenog bogastva, bavljenja nekretninama i građevinom, nije samo zbog svoje prelepe žene i manekenke Melanije, čemu i teži veći deo srpskog roda, nego je on ova alhemija već u samom svom imenu i prezimenu. Ime Donald na starim, evropskim jezicima znači vladar sveta, a Tramp (trumpet), nepotrebno je objašnjavati. Donald ovim postaje i truba i trampa, pesma i uzajamnost, veselost i prijateljstvo, pojedinac i komšiluk.

Mi nismo snishodljivi, ne želimo da se dodvorimo izabranom predsedniku Donaldu, već da ovim činom iskažemo poštovanje ka onome što smo sami želeli, da Donald Tramp stvarno pobedi na američkim izborima iako skoro niko u to nije verovao, pa ni većina medija. Mi vidimo predsednika Donalda kao nekog ko može da se izbori protiv raznoraznih elita i kao prijatelja Srbije, jer nema razloga za neprijateljstvo.

Da li želite da se u Srbiji podigne spomenik Donaldu Trampu?

GoPetition respects your privacy.

The Peticija za podizanje spomenika Donaldu Trampu petition to http://www.srbija.gov.rs/ was written by Vladimir and is in the category Justice at GoPetition.