#Animal Rights
Target:
Grad Slavonski Brod
Region:
Croatia
Website:
www.facebook.com

Ukoliko želite pomoći da se poduzme nešto po pitanju skloništa za životinje u SB-u odvojite minuticu te pomozite potpisom i djeljenjem po svom zidu.
-------------------------------------------------------------------
If you want help to do something in terms of animal shelters in Slavonski Brod (Croatia) take a minute or two and help with signature and sharing post on your wall.

Udruga „Victus“ je udruga za pomoć napuštenim životinjama Brodsko-posavske županije koja je započela s volonterskim na poticaj skupine entuzijasta i ljubitelja životinja, a sve u cilju zaštite i promicanja privremenog i trajnog zbrinjavanja napuštenih, izgubljenih i odlutalih životinja na području Brodsko-posavske županije.

Udruga udomi prilično mnogo životinja, a isto toliko se nalazi na skrbi što stvara problem. Nemamo azil niti stalna novčana primanja pa nam je svaka vijest o napuštenoj životinji strašna. Molimo sve koji mogu da potpišu ovu peticiju i prosljede svojim prijateljima u nadi za bolje sutra. HVALA

GoPetition respects your privacy.

The PETICIJA za azil u Slavonskom Brodu (Hrvatska) -- Petition for animal shelter in Slavonski Brod (Croatia) petition to Grad Slavonski Brod was written by Anonymous and is in the category Animal Rights at GoPetition.

Petition Tags

Udruga Victus