#Youth
Target:
Narodna Skupstina Republike Srbije
Region:
Serbia
Website:
serbiathroughamericaneyes.wordpress.com

Zelela bih da Vas u ime svog licnog prijatelja i velikog prijatelja Srbije, zamolim za uslugu i ustupak kada je njegov boravak u Srbiji u pitanju.

Radi se o americkom drzavljaninu, gospodinu Charles Cather-u, koji vec po drugi put boravi u Srbiji i uskoro mu istice dozvoljenih 90 dana boravka.

Tokom svog boravka u Srbiji, i prvi i drugi put, Charles je ucinio mnogo korisnih stvari za omladinu u Srbiji, donirao veliku kolicinu sportske opreme, vatrogasne opreme, privukao veliku medijsku paznju, u toku je sa snimanjem filma o otkrivanju i zaljubljivanju u Srbiju, neko je ko promovise dobar imidz Srbije u Americi putem medija ali i privatnih kontakata i zeleo bi da ostane u Srbiji narednih nekoliko godina u kontinuitetu i nastavi sa dosadasnjim humanitarnim i promotivnim radom.

Moram da napomenem da nije koristio, niti dobio, ikakvu pomoc nasih institucija u prikupljanju, dopremanju i distribuciji nijedne humanitarne donacije koju je omogucio.

Svojim medijskim i privatnim zalaganjem takodje je uticao na poboljsanje i jacanje imidza Srbije medju ljudima kako Amerike tako i Zapadne Evrope. Svojim uticajem privukao paznju i uticao na odredjeni broj stranaca, (americkih, kanadskih, ruskih itd... drzavljana) koji su zaintrigirani njegovom zaljubljenoscu u Srbiju dosli i dolaze da se sami u to uvere.

S` tim u vezi, zamolila bih da procitate njegov javni apel objavljen na njegovom Facebook profilu i ucinite ustupak kada je u pitanju njegov ostanak u Srbiji, a koji bi i Srbiji doneo visestruke koristi:

"Living in a foreign country isn't that easy..... I met a few people tonight that instantly hate me for no reason..... It really gets old having to explain why I am here and what I am doing....

I have only 38 days left before Serbia is booting me out of here.. They have adopted the freaking E.U rules of 90 days in and 180 out..... I have asked many people for help in staying, but no one is interested in hearing it.... I have brought over lots of baseball equipment, American football and found a great guy that dontated 10,000 English pounds worth of fire equipment for Nis, Serbia's fire department...I hate to beat my own drum, but it is important... I was asked to do lots of things for your country, but no one wants to help me stay here...in 38 days i have to leave here for 180 days before I can return... that is wrong in my opinion.. There are many that live here that want to leave and I want to stay.. I am not on welfare or receiving any government assistance at all... everything I do is out of love.... Please help me... I dont know what to ask for, but please call the important people in your country and help me find a way to stay here for a few years..."

i:

"I love Serbia with all of my heart, but they are not interested in keeping me....."

Verujem da mu statusom ambasadora dobre volje, sto bi mu produzilo boravak u Srbiji mozete pomoci da nastavi sa svojom misijom i dobrim radom.

Ja, svojim potpisom, potvrdjujem da zelim da Charles Cather dobije status ambasadora dobre volje i time omoguci ostanak u Srbiji i nesmetani nastavak humanitarnih aktivnosti.

GoPetition respects your privacy.

The Peticija da Charles Cather dobije status ambasadora dobre volje i omoguci ostanak u Srbiji petition to Narodna Skupstina Republike Srbije was written by Milica and is in the category Youth at GoPetition.

Petition Tags

Charles Cather