#Music
Target:
ansambl "Juzni vetar"
Region:
Serbia
Website:
juznivetar.14.forumer.com

Svima je poznat legendarni ansambl "Juzni vetar", kojeg su u 80-im sacinjavali Miodrag M. Ilic, Sava Bojic i Perica Zdravkovic. Nakon raspada pocetkom 90.-ih svako od njih je krenuo svojim putem, pa i zlatna petorka (Semsa, Dragana, Kemal, Sinan i Mile).

Doslo je vreme ponovnog okupljanja, nove saradnje za dobra stara vremena. Setite se kako su se izborili za svoje mesto uprkos medijskom bojkotu, pokazali se turnejom '86., najposecenijim koncertima, rekordnim tirazima...njihove pesme zive i nakon 20 godina.

Publika raznih generacija ceka, zivi za taj trenutak kad se bude ekipa ponovo okupila. Miodrag M. Ilic i Sava Bojic su na svojim pozicijama, da ne bude prekasno, za savrsenstvo treba i Perica Zdravkovic.

Ovim putem molimo Miodraga M. Ilica da u svoje jato prihvati jednog najboljih harmonikasa na ovim prostorima, kolegu sa kojim je stvarao legendarne hitove, Pericu Zdravkovica. Dosta je zamerki i nesuglasica. Sta to na ovom svetu postoji sto moze rastaviti najbolje muzicare??

Potpisite peticiju, kao jednu inicijativu Miodragu, da promeni misljenje i da vidi koliko je publici stalo do stare garde. Potpisite za JUZNI VETAR!!!

The Okupljanje Juznog vetra petition to ansambl "Juzni vetar" was written by Bokica and is in the category Music at GoPetition.