#City & Town Planning
Target:
msv@msv.vladars.net, http://www.prijedorgrad.org/
Region:
Bosnia and Herzegovina
Website:
www.facebook.com

Tokom ljeta Kozarac je u punom kapacitetu turistički gradić. Na hiljade posjetilaca dolaze u Kozarac. Tokom juna, jula i avgusta mjeseca glavana ulica Maršal Tito u Kozarca je prepuna. Želja nam je da bar u večernjim satima glavana ulica Maršal Tito bude zatvorena i da bude omogućeno svima da komotno mogu prošetati glavnom ulicom ne sklanjajući se od automobila i često puta zemljoradničkih strojeva. Znamo da je ulica Maršal Tito također i glavna prometnica prema Nacionalnom parku Kozara ali isto tako znamo da ulica Maršal Tito ima svoju zaobilaznicu ulicu Rade Kondića stoga tražimo da bar u večernjim satima ulica Maršal Tito bude zatvorena i koristi se zaobilaznica ulicom Rade Kondića

MI, dole potpisani, tražimo od Ministarstva Saobraćaja i veza u Vladi RS-a, grada Prijedora i svih relevantnih faktora da tokom ljetnog perioda: Juni, Juli i Avgust bude zatvorena glavna ulica Maršala Tita u Kozarcu u večernjim satima i to od Trga Bratstva i Jedinstva (Osnovna škola/Spomen Obilježje) do UniCredit Banke (nekadašnja kino-sala) te da prevozna sredstva u tom periodu koriste zaobilaznicu ulicom Rade Kondića na pravcu prema Nacionalnom parku Kozara.

GoPetition respects your privacy.

The Ljetno ŠETALIŠTE gl. ulicom Kozarca petition to msv@msv.vladars.net, http://www.prijedorgrad.org/ was written by Savez Kozarčana and is in the category City & Town Planning at GoPetition.

Petition Tags

ŠETALIŠTE KOZARAC