#Politics
Target:
Parlamenti pártok és a mindenkori kormány
Region:
GLOBAL
Website:
www.kilabalas.hu

Sziasztok! Olvassátok el a petíciót, magáért beszél. Szólítsuk fel a politikai elitet az azonnali cselekvésre magunk és családjaink jövője érdekében és ne hagyjuk, hogy átverjenek minket a hazugságaikkal. Magyarország mára egy lenézett, kirekesztett ország, melyet a vezetőik tönkre tesznek, tegyünk valamit ellene!

Mi alulírottak megelégeltük a parlamenti pártok egymással való kicsinyes és önző cívódását és azt, hogy Önök a pártjaik érdekeit helyezik előtérbe az ország érdekeivel szemben. Megelégeltük azt is, hogy Önök kettészakítják az országot és csak egymással tudnak foglalkozni.

Követeljük, hogy a politikai elit hajtsa végre a Magyarország gazdaságát versenyképessé tevő és hosszú távon is munkahelyeket teremtő reformokat és hallgasson az ezt szorgalmazó gazdasági szakemberekre, mint pl. Oriens (http://www.kilabalas.hu/) és Reformszövetség (http://www.reformszovetseg.hu/).

Közöljük Önökkel, hogy nem vagyunk hülyék tudjuk, hogy a mostani populista pénzszórást a választások megnyerése érdekében csinálják és kijelentjük, hogy ha a jelenlegi immár húsz éve tartó pályán haladnak tovább nem Önökre, hanem a parlamenten kívül lévő kis pártokra fogunk szavazni. Végül, de nem utolsósorban követeljük a parlamenti képviselők és önkormányzati képviselők számának megfelezését!

GoPetition respects your privacy.

The Követeljük, hogy tegyék rendbe Magyarország gazdaságát! petition to Parlamenti pártok és a mindenkori kormány was written by Julius and is in the category Politics at GoPetition.