#Environment
Target:
Ministria e Mjedisit
Region:
Albania

Te gjithe banoret e Tropojes dhe jo vetem, se bashku kunder shkaterrimit te bukurise se Alpeve tona dhe Turizmit alpin ne Valbone.

Ne firmosim kunder projektit dhe planit te Qeverise, Ministrise se Mjedisit dhe asaj Energjitike per ndertimin e HEC-ve pergjat lumit te Valbones, Tropoje.

GoPetition respects your privacy.

The Jo ndertimit te HEC-eve ne Valbone petition to Ministria e Mjedisit was written by Alban Prengzaj and is in the category Environment at GoPetition.