#Health
Target:
Peticija Ministarstvu zdravlja i Primorsko-goranskoj Županiji
Region:
Croatia
Website:
www.naturala.hr

Na otoku Unije, otoku Sjevernog Jadrana, zbog neadekvatne zdravstvene skrbi, katastrofalno loše opremljene ambulante, liječnika, dr.med. Branka Laknera koji na otoku nije držao ambulantu šest godina i sporosti hitne službe - osobe koje stalno žive, vikendaši i turisti, a pogotovo njihova djeca, su u stalnoj i neposrednoj opasnosti po zdravlje i život.

Sve detalje problematike zdravstvene skrbi na otoku Unije pronađite u članku "Slučaj Unije. Koliko vrijedi život na hrvatskim otocima?" http://www.naturala.hr/slucaj-unije-koliko-vrijedi-zivot-na-hrvatskim-otocima/2378/

Zahtijevamo brzu reakciju nadležnih službi (Ministarstva zdravlja i Primorsko-goranske Županije), preispitivanje odgovornosti za sadašnje stanje, opremanje ambulante i rješenja koja će ubrzati dolazak hitne službe na otok Unije u slučajevima hitnosti te osigurati stanovnicima i svima koji borave na Unijama bezbrižan boravak.

Tražimo od Ministarstva zdravlja i Primorsko-goranske županije da na Unijama, barem tijekom ljetnih mjeseci boravi liječnik opće prakse.

GoPetition respects your privacy.

The Hitno osigurati bolju zdravstvenu skrb na otoku Unije! petition to Peticija Ministarstvu zdravlja i Primorsko-goranskoj Županiji was written by Grupa građana Otok Unije and is in the category Health at GoPetition.

Petition Tags

unije peticija otok unije