#Neighborhood Living
Target:
de gemeenten Lummen en de provincie Limburg
Region:
Belgium

Ik ben net zoals vele andere 31 december 2011 in de gracht van de dodenweg geslipt.
mijn auto is pertotal en krijg niks terug omdat het mijn fout is.

MAAR na 5 ongelukken in 1 week tijd op de exacte locatie zou er wel een alarmbelletje moeten gaan rinkelen !!
Is dit wel mijn fout ?

De politie gaf mij de uitleg dat er aan de lopende band ongelukken gebeuren op die weg EN dat er een foutje in de weg is op de plaats waar ik ben geslipt. hij zou schuin hellen. toch word er niks aan gedaan !
ik wil graag degene die verantwoordelijk is voor deze weg aansprakelijk stellen om toch iets kunnen terug te krijgen EN om iets te doen aan de weg aangezien ik nu met een heeeel bang hartje toch zeker 5 keer per week er door rijd.

ik zou graag willen dat buurtbewoners en mensen die deze weg toch regelmatig nemen en akkoord gaan deze petitie tekenen.
niet alleen help je mij ermee maar ook je eigen veiligheid !

van de getuigen van mijn ongeluk, buurtbewoners die me nog een stapje meer willen helpen en mensen die ook een slip ongeluk ( met of zonder stukken )hebben gehad op de dodeweg zou ik graag willen dat ze me hun naam en telefoon nummer doormailen naar hanna_he@hotmail.com
je wordt gewoon heel even opgebeld door mijn verzekeringsagent om op te schrijven wat je hebt gezien of je klacht over de weg.
bedankt !

GoPetition respects your privacy.

The doe iets aan de vele ongelukken op de zes septemberstraat ( de dodenweg ) petition to de gemeenten Lummen en de provincie Limburg was written by hanna heeren and is in the category Neighborhood Living at GoPetition.