#Human Rights
Target:
Hrvatskom narodu u domovini i u svijetu
Region:
Croatia
Website:
www.megaupload.com

Prema programu pastoralnog posjeta Pape Benedikta XVI Zagrebu i Republici Hrvatskoj, 4. i 5. lipnja 2011. godine, i pored svih dobronamjernih upozorenja odgovornima, ipak će se, prema protokolu i zakulisnom scenariju, dogoditi susret Svetoga Oca sa hrvatskom elitom iz svih područja društvenoga života, vjerskim i političkim dužnosnicima, te diplomacijom u Republici Hrvatskoj, 4. lipnja 2011. godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu, na Trgu maršala Tita, komunističkoga diktatora i megazločinca nad hrvatskim katoličkim narodom, posebno nad hrvatskim svećenicima i blaženim kardinalom Alojzijem Stepincem.

S obzirom da politički predstavnici grada Zagreba, SDP-ova komunistička vlast, i države Republike Hrvatske, pored svih zahtjeva ogorčenog naroda, razloga i argumenata (opširnije obrazloženje na internetu) do sada nikako nisu htjeli promijeniti ime tome lijepome trgu, pa ni pred dolazak Svetoga Oca, a vjerski predstavnici nisu bar predložili za susret neku drugu reprezentativnu dvoranu u gradu Zagrebu, smatram da se radi o smišljenoj provokaciji i uvredi visokoga gosta Svetoga Oca i stranoga državnika, te povijesnoj sramoti hrvatskoga naroda, pozivam, u ime humanitarne udruge Hrvatskoga pokreta za život i obitelj i u svoje osobno ime, kao predsjednica udruge, sve hrvatske rodoljube da, kao moralna elita hrvatskoga naroda, potpišemo peticiju protivljenja takvome scenariju i spasimo čast i dostojanstvo hrvatskoga naroda, hrvatske države Republike Hrvatske i Katoličke Crkve u Hrvata.

Također, predlažem da peticijom izrazimo dobrodošlicu Svetome Ocu Benediktu 16, velikom prijatelju hrvatskoga naroda i da ga s ljubavlju, zahvalnošću i molitvom za njegovo zdravlje, njegove nakane i za njegov blagoslov srdačno dočekamo na svim drugim predviđenim mjestima u Zagrebu, a najsrdačnije, zajedno s Kristom, u svojim srcima diljem Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, cijele hrvatske domovine i gdje god u svijetu živimo!

Potpišimo peticiju kao obitelji ili pojedinci i pozovimo prijatelje!

GoPetition respects your privacy.

The Docekajmo Svetog Oca 4. i 5. lipnja u Zagrebu u svojim srcima i na drugim predvidjenim mjestima, a ne na trgu megazlocinca marsala Tita petition to Hrvatskom narodu u domovini i u svijetu was written by Ruzica Cavar and is in the category Human Rights at GoPetition.