#Music
Target:
Olta Boka, Adrian Hila, Alban Skenderaj And The REAL WINNING ARTISTS OF FIK 46 Flaka & Doruntina!
Region:
GLOBAL

*****

PER INFORMACIONIN TUAJ:

OLTA BOKA PATI NJE REZULTAT QESHARAK NE FINALEN E EUROVIZIONIT, DUKE U RENDITUR NE VEND TE 17te! NJE DESHTIM TJETER PER SHQIPERINE NE EUROVIZION FALE KORRUPSIONIT NE FESTIVALIN E KENGES NE RTSH! SHPRESOJ QE TE JENI KRENAR, EDHE PSE S'KENI SHUME ARSYE!

*****

FOR YOUR INFORMATION:

OLTA BOKA ACHIEVED A LAUGHABLE RESULT AT THE EUROVISION FINAL, RANKING 17th IN THE OVERALL SCOREBOARD! YET ANOTHER FAILURE FOR ALBANIA IN EUROVISION THANKS TO THE CORRUPTION AT THE FESTIVALI I KENGES NE RTSH! I HOPE YOU'RE ALL PROUD, ALTHOUGH THERE'S VERY LITTLE REASONS TO BE!

*****

(Scroll down for English Version!)

16 Dhjetor, 2007

S'eshte edhe aq e pabesueshme, por ja ku jemi serish ne te njejtin vend per te firmosur nje peticion kundra nje padrejtesie tjeter.

Nuk ka nevoje per shume detaje ne kete rast, sepse e dini mire se per cfare behet fjale!

Kenga e pozicionuar ne vend te dyte ne FIK 2007 eshte fituesja e vertete! Alban Skenderaj dhe Gjergj Xhuvani kane njollosur festivalin me korrupsionin e tyre.

Firmosni kete peticion nese mendoni qe votat e tyre duhen investiguar dhe diskualifikuar. Firmosni nese mendoni se kenga fituese eshte JETA KERKON DASHURI.

*****ENGLISH VERSION*****

16 December, 2007

It's not that hard to believe, but here we are again to sign against another grave injustice that was made in Festivali I Kenges RTSH.

I don't need to elaborate too much because we all know what I am talking about.

The song that placed 2nd in FIK 2007 is the real winner. Alban Skenderaj and Gjergj Xhuvani stained this festival with their corruption.

Sign this petition if you feel that their votes need to be investigated and disqualified. Sign it if you believe that JETA KERKON DASHURI is the real winner.

*********************************************

PIKET PER JETA KERKON DASHURI / POINTS FOR JETA KERKON DASHURI

AGIM KRAJKA: 12
GJERGJ LEKA: 12
DAVID TUKIQI: 12
BATON HAXHIA: 12
RUDINA MAGJISTARI: 9
GJERGJ XHUVANI: 0
ALBAN SKENDERAJ: 0

TURP! SHAME ON YOU!

Firmosni kundra padrejtesise qe ndodhi ne kete festival!

Firmosni kundra korrupsionit!

Firmosni kundra rracizmit!

Firmosni per te verteten!

---

Sign against the injustice that happened in this festival!

Sign against corruption!

Sign against racism!

Sign for the truth!

GoPetition respects your privacy.

The Against Olta Boka Representing Albania In Eurovision 2008 petition to Olta Boka, Adrian Hila, Alban Skenderaj And The REAL WINNING ARTISTS OF FIK 46 Flaka & Doruntina! was written by Anonymous and is in the category Music at GoPetition.