#Justice
Target:
Правителство на Република България
Region:
Bulgaria
Website:
www.facebook.com

Стига на апатията, стига на бездействието, стига на безхаберието!

Време е студентите да заемат позиция за своето бъдеще. Да изкажат своята дума – искат ли да живеят в по-добро общество, където техният глас реално ще се чува, където няма да има народни представители, които да се осмелят да покажат среден пръст на този, когото представляват, или да кажат, че не им пука за мнението на народа! Или искат да живеят в сегашното общество – стига тях пряко да не ги засяга.

Призоваваме ви – присъединете се към нас! Сега е моментът да покажете на чия страна сте. Сега е моментът да заявите позиция и да вземете отношение. Сега е моментът преподавателите да застанат зад своите възпитаници, дори пред тях – да поемат ударите, които следват.

Ще застанете ли рамо до рамо с нас за по-добро бъдеще, за морал в политиката, за съвестност и за уважение към нас, гражданите, избирателите, народа? Ще застанете ли до нас в борбата за принципи? Или ще застанете срещу нас – и ще признаете статуквото, ще се съгласите да продължавате да живеете в такова общество с такива политици?

От вас зависи. От всеки един, поотделно, като личност! От ВАС зависи!

Ние ви чакаме да застанете с нас зад тези принципи.

Търсим морална отговорност от представителите на Конституционния съд в СУ, начело с проф.

Димитър То-кушев, за връщането на Делян Пеевски като депутат в Народното събрание.

Питаме: Кой предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС?

Как да се даде отговор:
– Министър-председателят да заяви публично и под клетва кой предложи Пеевски!
– да се заявят публично критериите, които изпълнителната власт счете за меродавни при преценката за това кой да бъде предложен за председател на ДАНС?

ИСКАМЕ Делян Пеевски да подаде оставка като народен представител в 42-рото На¬родно събрание.

Причини: Неприемливо е човек, станал повод за толкова продължителни масови протести, да се завърне в НС. Властта на никой политик не трябва да бъде самоцел. Той трябв ада получава властта си само и единствено ако народът желае неговото представителство. В случая с Делян Пеевски считаме, че достатъчно голяма част от обществото показа в последните четири месеца, сваля кредита си на доверие от този народен представител. При тези обстоятелства той трябва да подаде оставката си пред 42-рото Народно събрание.

GoPetition respects your privacy.

The Подписка в подкрепа на окупиращите студенти в СУ petition to Правителство на Република България was written by Ранобудните студенти and is in the category Justice at GoPetition.

Petition Tags

occupy272 occupySU