#Health
Target:
Претседател, Влада и Собрание на РМ
Region:
Macedonia

Петиција за борба против ширењето на грипот во Македонија!

Свинскиот грип зема се поголем замав! Се препорачува да се избегнуваат места со поголем број на луге... Но, училиштата какви места се? Всушност сите болести почнуваат да се шират токму преку училиштата... Зарем треба да чекаме да се заболи цела Македонија за да се затворат?

Затоа, ја потпишуваам оваа петиција затоа што не сакам јас, моето семејство, моите пријатели и сите мои сограѓани да ги стават своите животи на ризик!

GoPetition respects your privacy.

The Петиција за затварање на училиштата поради новиот грип petition to Претседател, Влада и Собрание на РМ was written by Makedonec and is in the category Health at GoPetition.