#Sports
Target:
Igor Karacic
Region:
Macedonia, Republic of

Целта на оваа петиција е да го увериме Игор Карачиќ да остане во РК Вардар.
Игор е играч кој не можеме да дозволиме да го изгубиме!
Икона на клубот, староседелец со најдолг стаж и огромен придонес за сите наши радости. Можеби сме имале и подобар среден бек во Циндриќ, но верноста и љубовта на Карачиќ не можеме да ги замениме!
Она што е многу вредно - треба да го зачуваме!
АЈДЕ ние навивачите со оваа петиција да го увериме Игор да остане.
Потпишете! Ова досега не било направено за никој играч. Токму тоа ќе го увери да остане!

Ние, потпишаните навивачи и симпатизери на РК Вардар, го повикуваме нашиот играч Игор Карачиќ да остане РК Вардар. Игоре, премногу си вреден, важен и сакан и затоа не можеме да дозволиме да те изгубиме.
Ние навивачите со оваа петиција сакаме да те увериме Игор да останеш.
Ова не сме го направиле за никој играч досега!

GoPetition respects your privacy.

The Игор Карачиќ да остане во Вардар petition to Igor Karacic was written by Ivica Anicin and is in the category Sports at GoPetition.