#Law Reform
Target:
all
Region:
Bulgaria
Website:
www.facebook.com

Вече 22 години всеки от нас вижда как при смяната на властимащите на всеки 4 години нищо не се променя в положителна за народа посока.

Икономиката ни не върви – напротив, все повече затъва: здравеопазването и образованието ги няма, културата и науката ни са съсипани, законодателната и законоизпълнителната власти са в пълен противовес на стандартните норми в европейските страни, земеделието ни, малкият и среден бизнес изчезват, внасяме повече продукция, отколкото произвеждаме, зариваме се с боклук, уличните кучета и котки продължават да се размножават и да вредят на нашите деца, пренасяйки им зарази и агресивно нападайки ги, социалната ни политика съвсем откровено може да бъде определена като антисоциална и т.н.. Ние искаме алтернатива и по-добро бъдеще за нас и нашите деца, тук, в България! Искаме незабавна промяна и считаме, че можем да използваме вече готов и добре работещ, проверен модел от друга държава, с аналогични на нашата икономически, исторически, демографски фактори и стандарт на живот:
http://www.btv.bg/video/857871299-bTV_Reporterite_Estoniya.html
http://www.btv.bg/video/1113785807-Da_go_napravim_Ili_kak_Estoniya_beshe_pochistena_za_den.html

Ако считаш, че това е твоята алтернатива, можеш да я подкрепиш тук!

П.П.: Молим, попълвайте личните си данни коректно и на кирилица, ако искате тази подписка да се използва целенасочено!

Ние, долуподписаните ще се борим срещу престъпленията който се извършват спрямо нас в лицето на настоящото и отминалите правителства от последните 22 години!

П.П.: Молим, попълвайте личните си данни коректно и на кирилица, ако искате тази подписка да се използва целенасочено!

GoPetition respects your privacy.

The Аз искам Естонски модел! petition to all was written by Евгени Попов and is in the category Law Reform at GoPetition.