#Sports
Target:
pao.gr, paobc.gr, panathinaikos1908.gr
Region:
Greece
Website:
trifillakia.gr

Παναθηναϊκός Ενιαίος και Αδιαίρετος είναι το όνειρο όλων των Παναθηναϊκών όπως και ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταθλητής σε όλα τα σπορ. O Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή αλλά και σε μια ιστορική ευκαιρία να αλλάξει σελίδα! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνει μπροστάρης με το PAO Foundation και επιβάλλεται η στήριξη όλων μας σε αυτό το εγχείρημα! Όλοι μαζί ενωμένοι για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος! Η υπογραφή σου στέλνει μήνυμα στήριξης και ενότητας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το PAO Foundation! Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός τελμάτωσε ενώ και ο Ερασιτέχνης φυτοζωεί. Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

O Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη στιγμή αλλά και σε μια ιστορική ευκαιρία να αλλάξει σελίδα! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνει μπροστάρης με το PAO Foundation και επιβάλλεται η στήριξη όλων μας σε αυτό το εγχείρημα! Όλοι μαζί ενωμένοι για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος! Η υπογραφή σου στέλνει μήνυμα στήριξης και ενότητας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το PAO Foundation!

GoPetition respects your privacy.

The Στηρίζω κι εγώ το PAO Foundation petition to pao.gr, paobc.gr, panathinaikos1908.gr was written by Trifillakia.gr and is in the category Sports at GoPetition.