#Sports
Target:
http://paobc.gr
Region:
GLOBAL
Website:
trifillakia.gr

O μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό έγινε χάρη στην αγάπη και τα χρήματα της οικογένειας Γιαννακόπουλου αλλά και του μεγάλου Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναικός και ο Ζέλικο χώρισαν για λόγους που δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρουν πριν από 3 χρόνια. Ήδη η απουσία του είναι αισθητή και για αγωνιστικούς και για συναισθηματικούς λόγους.

O Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια νέα εποχή Ελληνοποίησης με στόχο να δημιουργηθεί ο νέος κορμός Ελλήνων που θα σαρώσει τους τίτλους. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει την αμέριστη στήριξή μας σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα και άλλωστε το αποδεικνύουν οι μέσοι όροι εισιτηρίων στα ευρωπαϊκά ματς. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να στηριχθεί από τον καλύτερο προπονητή.

Και όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής. Δεν είναι άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και είναι μια χρυσή ευκαιρία να τον φέρουμε πίσω. Δημήτρη ξέρουμε ότι αγαπάς την ομάδα όσο τίποτα και σε ευχαριστούμε εσένα και την οικογένειά σου για ότι κάνετε. Θα σε στηρίξουμε σε ότι κάνεις αλλά αυτό που σου ζητάμε είναι να κάνεις μια προσπάθεια να φέρεις πίσω τον Ζέλικο το καλοκαίρι. Καθήστε να μιλήσετε και να βάλετε πάνω από όλα τον Παναθηναϊκό μας!!!

Η δύναμη του κόσμου είναι πολύ μεγάλη όπως και πολύ μεγάλη είναι η αγάπη μας για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Μέσα από αυτές τις υπογραφές δεν απαιτούμε κάτι αλλά δείχνουμε στον Δημήτρη πόσο πολύ θέλουμε να επιστρέψει πίσω ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

H ομάδα τον έχει ανάγκη για να μπορέσει να ξαναφτάσει στην κορυφή της Ευρώπης! Φέτος στηρίζουμε την ομάδα όπου φτάσει αλλά το καλοκαίρι μπορούμε όλοι μαζί να τον φέρουμε πίσω!

GoPetition respects your privacy.

The Δημήτρη φέρε πίσω τον Zέλικο Ομπράντοβιτς! petition to http://paobc.gr was written by http://trifillakia.gr and is in the category Sports at GoPetition.

Petition Tags

Zeljko Obradovic