#Politics
Target:
Κατοχικός πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας
Region:
Greece
Website:
agriazwa.blogspot.com

Από σήμερα Δευτέρα 19/6/2017 ξεκινάμε μία εναλλακτική ..δίαιτα από τα όσα μας σερβίρουν ως αυτονόητα και καταναγκαστικά/υποχρεωτικά..

Πέφτουμε ως τσουνάμι με την παρακάτω ερώτηση όλοι κατά εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίως στον πρωθυπουργό "μας",
ΚΑΙ σε κάθε δημόσια εμφάνισή του,
ΚΑΙ σε κάθε διαδικτυακό προφίλ του,
μέχρι να μην μπορούν να το λειτουργήσουν και να φανεί διεθνώς πως δεν αναγνωρίζουμε οι πολίτες το χρέος που εξυπηρετεί και δεν ξεχνάμε ούτε νομιμοποιούμε ΤΙΠΟΤΑ όπως ισχυρίζεται!

Πόλεμος στον γκαιμπελικό πόλεμο εντυπώσεων που μας κάνουν και τρέλλα στην τρέλλα τους.

Δεν ανοίγουμε διάλογο με τους εφαρμόζοντες γεννοκτονικά, κατοχικά μέτρα. Τους επιτιθόμαστε με το εξής ερώτημα όπου τους πετύχουμε :

""κ.Τσίπρα, εφόσον δεν ελέγξατε ποτέ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ το χρέος της Ελλάδος όπως ήσασταν υποχρεωμένος απ'τους διεθνείς&ευρωπαϊκούς κανονισμούς** και καταλήξατε να πανηγυρίζετε που 'μας' δανείζουν για να συνεχίσετε να το εξυπηρετείτε*** όπως οι προηγούμενοι, μπορείτε να μας δηλώσετε και δημοσίως επί λέξη ότι:
"Εγώ ο Αλέξιος Τσίπρας αναγνωρίζω το χρέος της Ελλάδος ως νόμιμο εξ'ολοκλήρου" ?
Αν όχι, απαιτούμε να δηλώσετε ξεκάθαρα το γιατί""
---------

(Σημείωση: Σαφώς και δεν προτείνεται να πράξουμε μόνο αυτό. Απλώς αυτό είναι ΜΙΑ κίνηση εκ των πολλών άλλων ουσιαστικών κινήσεων που θα όφειλαν όλοι οι Έλληνες να ξεκινήσουν ήδη από το 2010 και 2012 και..και.. χωρίς να μένουν μονάχα σε διαδικτυακές διαμαρτυρίες, ή μόνο σε απόλυτα ελεγχόμενες ..παρελάσεις στο γήπεδό τους..στο Σύνταγμα..)

Όλες οι σωστές κινήσεις που βασίζονται στην αλήθεια και στο δίκαιο, εάν δεν υιοθετηθούν από κανέναν, ή από ελάχιστους, τότε βεβαίως και δεν αλλάζει τίποτα, όπως συμβαίνει επί 7χρόνια και το ζούμε.

Πολλές κινήσεις σωστές, οι οποίες συνδυάζουν το επικοινωνιακό με το στρατηγικό κομμάτι,
μπορούν να έχουν αποτέλεσμα ΜΟΝΟ εάν τις εφαρμόσουν πολλοί μαζί.

Η ένωση κι ο συντονισμός είναι το κλειδί για όλα.

Άλλωστε...αυτό το μάθημα, μας το διδάσκουν τόσα χρόνια εκτός της ιστορίας μας.. και οι προδότες. Ότι διάφορες κι αν έχουν μεταξύ τους κι όσο και αν τρώγονται θεατρινίστικα για τα μάτια του κόσμου, τελικά στην πράξη συντονισμένοι εφαρμόζουν όλοι τα ίδια υπέρ του κοινού στόχου τους..

1) http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_17.html#more

2) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209906467922600&id=1361021817

ΚΑΙ
3) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1419918931428061&id=100002299045492
--------------------------------------------------------------------------------------------------

**: ο κανονισμός της ΕΕ που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2013 (αριθ. 472/2013), αφορά την ενίσχυση της οικονομικής και δημοσιονομικής εποπτείας των κρατών μελών στη ζώνη του ευρώ, τα οποία αντιμετωπίζουν ή απειλούνται με σοβαρές δυσκολίες αναφορικά με τη χρηματοοικονομική τους σταθερότητα, αναφέρει στο σημείο 7 του άρθρου 9:
«Τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημόσιων οικονομικών τους προκειμένου να εκτιμήσουν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία»

Με άλλα λόγια ο κανονισμός αυτός της ΕΕ επιβάλει σε κράτη που βρίσκονται σε καθεστώς μνημονίου (πρόγραμμα) να διενεργήσουν έλεγχο για τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα το δημόσιο χρέος και να εντοπίσουν πιθανές παρατυπίες, άρα να προχωρήσουν ως δικαιούνται,
στην ακύρωση του χρέους που θα βρεθεί «απεχθές», «παράνομο» ή «μη νόμιμο».

-------

***: http://www.express.gr/news/politics/765859oz_20150221765859.php3

-------

Δεν ανοίγουμε διάλογο με τους εφαρμόζοντες γεννοκτονικά, κατοχικά μέτρα. Τους επιτιθόμαστε με το εξής ερώτημα ΟΠΟΥ τους πετύχουμε :

""κ.Τσίπρα, εφόσον δεν ελέγξατε ποτέ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ το χρέος της Ελλάδος όπως ήσασταν υποχρεωμένος απ'τους διεθνείς&ευρωπαϊκούς κανονισμούς και καταλήξατε να πανηγυρίζετε που 'μας' δανείζουν για να συνεχίσετε να το εξυπηρετείτε όπως οι προηγούμενοι, μπορείτε να μας δηλώσετε και δημοσίως επί λέξη ότι:
"Εγώ ο Αλέξιος Τσίπρας αναγνωρίζω το χρέος της Ελλάδος ως νόμιμο εξ'ολοκλήρου" ?
Αν όχι, απαιτούμε να δηλώσετε ξεκάθαρα το γιατί""

GoPetition respects your privacy.

The Αναγνωρίζετε ως νόμιμο εξ'ολοκλήρου το χρέος της Ελλάδος, κ.Τσίπρα? petition to Κατοχικός πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας was written by Nadia MacLeod and is in the category Politics at GoPetition.