#Sports
Target:
Panathinaikos F.C, Yiannis Alafouzos
Region:
GLOBAL

Γιάννη Αλαφούζο,
σου δώσαμε 5 ολόκληρα χρόνια κατανοώντας τα χρέη που βρήκες στην ομάδα, σε στηρίξαμε γιατι στην αρχή σε πιστέψαμε, βοηθήσαμε ακόμα και οικονομικά σε περιόδους κρίσης. Είχες την μεγαλύτερη ασυλία που είχε ποτέ ιδιοκτήτης από παντού και το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να κάνεις τον Παναθηναϊκό ομάδα. Και τι κατάφερες; Αυτό το χάλι που ούτε ο ίδιος δεν πας στο γήπεδο να δεις με δημόσιους υπαλλήλους στην ΠΑΕ, αστείους προπονητές, παίκτες μισθοφόρους, αρρωστημένη νοοτροπία και ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζεται σαν Πανιώνιος. Δεν γίνεται τα συνεχόμενα δικά σου λάθη να τα πληρώνει η ομάδα και ο κόσμος που πονάει για αυτήν. Ως εδώ!

Γιάννη Αλαφούζο,
με αυτή την υπογραφή ζητάμε να βγεις δημόσια και να θέσεις τον Παναθηναϊκό στην διάθεση όποιου θα ενδιαφερόταν. Ζητάμε να βγεις μια φορά και να πεις αλήθειες για το πόσα είναι τα χρέη της ομάδας και τι ισχύει με τις μετοχές και το προπονητικό. Εαν δεν μπορείς άλλο είναι κατανοητό αλλά δώσε χώρο στον επόμενο που θα ενδιαφερθεί να παλέψει για κάτι καλύτερο. Μην καταλήξεις να φύγεις από τον Παναθηναϊκό σαν ένας άλλος Τζίγγερ.

GoPetition respects your privacy.

The Αλαφούζο βάλε δημόσιο πωλητήριο στην ΠΑΕ! petition to Panathinaikos F.C, Yiannis Alafouzos was written by Trifillakia.gr and is in the category Sports at GoPetition.